Vi bygger hus!

I dag er det nøyaktig 3 uker siden vi fikk Igangsettingstillatelse fra kommunen, og 2 uker siden grunnarbeidet på huset begynte. Så jeg er litt på etterskudd med å oppdatere her gitt, men sånn går det når blogging har vært siste prioritet det siste halve året. I stedet har vi lagt energien vår i alle utfordringer som har oppstått de siste månedene. Mye papirarbeid, veldig mange telefonsamtaler og noe fysisk arbeid som måtte på plass fikk tiden til å fly, og vi har ikke hatt overskudd til å fokusere på alt for mye annet.

Tips: Jeg er hakket flinkere til å oppdatere på Instagram Story.

Men nå er vi altså her. Tenk det. Tenk at vi faktisk har begynt å bygge! Selv om det allerede har gått 2 uker siden start så føles det hele nytt og surrealistisk. Sannsynligvis fordi vi fremdeles ikke har hatt tid til å faktisk fordøye hva som foregår. Det er alltid nye branner som vi må slukke – telefoner, papirarbeid, ting som ikke går som planlagt osv. Men hver gang vi er innom tomten så har det skjedd noe mer, noe nytt. Og det kommer en overveldende følelse av at “dette vil bli verdt det”.

Første bygge-dag! Forskalingssnekkerne fra KM Grunnmur var på plass, og plutselig kom følelsen av at dette er reelt – vi skal faktisk bygge hus.

Forhåpentligvis skal jeg få oppdatert dere med litt mer tekst og bilder over den neste uken. Ettersom vi har valgt å bygge vårt eget hus (fremfor ett vi bare bestiller fra en katalog), så får vi sett mye mer og er relativt involvert i prosessen. Det krever mer av oss, men det er også veldig lærerikt og spennende å følge med på ett hus som blir bygget på plassen, ikke på en fabrikk.

 

Ikke la deg stoppe. Det er ditt liv, og du har retten til å leve det fult ut. "Dont downgrade your dream just to fit your reality, upgrade your conviction to match your destiny!"
Posts created 10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top